AAPV

Notícies

EQ'ILIQUÀ

EQ’ILIQUÀ 59

número de l’eq’iliquà, amb informació sobre la renovació de la Junta Directiva, incloent una entrevista a Maria Almudéver, nova Presidenta de l’AAPV. També trobarás, un article sobre la situació de l’audiovisual valencià, un informe sobre les fites aconseguides per Conarte i homenatges a Lluís iquel Campos, Josep Manuel Gil i Juli Mira

Leer más »
Esdeveniments/Convocatòries

COMUNICAT CONARTE, UNIÓN DE ACTORES, CCOO i UGT: Acord al Sector Audiovisual

Després de més de sis mesos amb les taules salarials de 2024 congelades, els
sindicats Unió d’Actors i Actrius, ConArte, CCOO i UGT hem aconseguit
un acord amb les associacions empresarials del sector audiovisual que garanteix, per fi, l’increment de les taules salarials amb caràcter retroactiu a l’1 de gener i poder avançar en la urgent renovació del conveni col·lectiu.

Leer más »
Premis

Premis 2024

Premis Gala AAPV 2024. Vídeo de la gala Aquestes han sigut les guanyadores i guanyadors dels Premis

Leer más »
Esdeveniments/Convocatòries

COMUNICAT CONARTE I CCOO: Les associacions PATE i AECine tomben l’actualització salarial en el conveni col·lectiu d’Actors i Actrius

En una nova reunió en el Servici interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA), els sindicats Unión de Actores, Conarte, CCOO i UGT s’han reunit amb les associacions empresarials del sector audiovisual (cinema, televisió i publicitat), una segona trobada que prorrogava la negociació iniciada el passat 29 d’abril, que va quedar en suspens després de l’última proposta realitzada pels mediadors de l’SIMA.

Leer más »
Premis

PREMIS AAPV 2024 – FASE 2

Al boto de baix trobaràs l’enllaç al formulari on aparèixen les candidatures que heu proposat a la fase 1. Entra i tria un màxim de 3 candidats/es per categoria. Sols es comptabilitzaran les votacions dels socis i sòcies de l’AAPV.

Data límit per a votar 12 de maig del 2024

Leer más »
Cursos

BEQUES FORMACIÓ AAPV

Des de l’AAPV volem oferir una beca anual de formació per a cadascú dels nostres socis/es i així poder ajudar molt més als nostres afiliats/des.

Leer más »
Pau Vercher, Secretari General de l'AAPV posant al photocall de l'acte innaugural de la 37ª edició de Dansa València
Esdeveniments/Convocatòries

L’AAPV a la inauguració de Dansa València.

El passat dijous 17 d’abril va tindre lloc al Teatre Principal de València la inauguració de la trenta-setena edició del festival Dansa València amb l’espectacle Mont Ventoux del col·lectiu Kor’sia. Un espectacle dirigit per Mattia Russo i Antonio de Rosa.

Leer más »
Premis

PREMIS AAPV 2024 – BASES + FASE 1

L’AAPV publica les bases dels premis aapv 2024 ♥ i inicia el procés de votació amb la fase de propostes. Fins al pròxim 14 d’abril, els socis i sòcies de l’AAPV podreu proposar aquelles interpretacions que estimeu oportunes, sense límit de propostes, entre les creacions teatrals, de doblatge i audiovisuals, exhibides, estrenades, enregistrades, projectades o emeses entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2023.

Leer más »
Esdeveniments/Convocatòries

Convocatòria Assemblea General AAPV

Es convoca Assemblea General de l’AAPV, per informar als socis i sòcies de les novetats i la situació actual del sindicat el proper dilluns dia 11 de març del 2024 a les 17h en primera convocatòria i a les 17:15 en segona convocatòria. A laSala Berlanga de l’edifici Rialto. Plaça de l’Ajuntament de València. La reunió serà presencial i telemàtica.

Leer más »
EQ'ILIQUÀ

EQ’ILIQUÀ 58

número de l’eq’iliquà, dedicat als Premis AAPV 2023, amb una crònica de la gala i entrevistes a tots els premiats i premiades

Leer más »