AAPV

Notícies

Trobada del Sector Cultural a la Fàbrica de Hielo de València

La trobada va comptar amb la presència de Manuela Vila, gestora cultural i Directora General d'Assumptes Culturals en Presidència del Govern; Neus Garrigues, Secretària de Cultura del PSPV; Maite Ibáñez, Regidora del grup municipal socialista a l'Ajuntament de València.

 

Ahir, dijous 18 d’abril, Ferran Gadea, vocal de la Junta Directiva de l’AAPV va participar a la trobada amb el Sector Cultural organitzada pel PSPV a La Fábrica de Hielo de València.

València, 18 d’abril del 2024

L’encontre va servir per explicar les mesures que ha estat posant en funcionament el govern, les mocions i propostes gestionades recentment a València pel que fa a la cultura. Especialment es van tractar temes com l’Estatut de l’Artista, els reptes relacionats amb la IA o la millora de la imatge de la cultura en l’àmbit estatal. La reunió va ajudar també a conèixer de primera mà quines són les qüestions que preocupen ara mateix als representants del Sector Cultural Valencià.

La trobada va comptar amb la presència de Manuela Vila, gestora cultural i Directora General d’Assumptes Culturals en Presidència del Govern; Neus Garrigues, Secretària de Cultura del PSPV; Maite Ibáñez, Regidora del grup municipal socialista a l’Ajuntament de València.

Comparteix

més notícies

COMUNICAT CONARTE I CCOO: Les associacions PATE i AECine tomben l’actualització salarial en el conveni col·lectiu d’Actors i Actrius

En una nova reunió en el Servici interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA), els sindicats Unión de Actores, Conarte, CCOO i UGT s’han reunit amb les associacions empresarials del sector audiovisual (cinema, televisió i publicitat), una segona trobada que prorrogava la negociació iniciada el passat 29 d’abril, que va quedar en suspens després de l’última proposta realitzada pels mediadors de l’SIMA.

Arxiu