AAPV

Notícies

L’AAPV a la inauguració de Dansa València.

Pau Vercher, Secretari General de l'AAPV posant al photocall de l'acte innaugural de la 37ª edició de Dansa València

El passat dijous 17 d’abril va tindre lloc al Teatre Principal de València la inauguració de la trenta-setena edició del festival Dansa València amb l’espectacle Mont Ventoux del col·lectiu Kor’sia. Un espectacle dirigit per Mattia Russo i Antonio de Rosa.

València, 17 d’abril del 2024

L’AAPV vam estar per mostrar el nostre suport al món de la dansa. Ben acompanyats de la resta de persones del sector cultural valencià, Pau Vercher, el nostre secretari general i l’actual vocal Carlos Amador, van poder gaudir d’un espectacle potent i d’un punt de trobada amb la resta de professionals valencians i valencianes i representants del món de la política i la cultura.

Vos convidem a gaudir del festival Dansa València que va arrancar el passat 13 d’abril i s’acabarà el proper dia 21 d’abril.

Podeu trobar més informació al web de Dansa València: dv.ivc.gva.es 

 

cartell de dansa valencia

 

Comparteix

més notícies

COMUNICAT CONARTE I CCOO: Les associacions PATE i AECine tomben l’actualització salarial en el conveni col·lectiu d’Actors i Actrius

En una nova reunió en el Servici interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA), els sindicats Unión de Actores, Conarte, CCOO i UGT s’han reunit amb les associacions empresarials del sector audiovisual (cinema, televisió i publicitat), una segona trobada que prorrogava la negociació iniciada el passat 29 d’abril, que va quedar en suspens després de l’última proposta realitzada pels mediadors de l’SIMA.

Arxiu