AAPV

Notícies

L’AAPV al debat parlamentari sobre la nova llei d’À Punt

Jordi Ballester, Secretari d’Audiovisual de l’AAPV ha intervingut hui a les Corts Valencianes per parlar de com ens afecta la nova llei d’À Punt.

Al següent video pots veure la intervenció de Jordi Ballester, les preguntes que li han fet els representants dels diferents grups parlamentaris i les respostes del nostre Secretari d’Audiovisual.

En aquest altre vídeo, tens íntegra la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’espai audiovisual celebrada huí a les Corts Valencianes.

Comparteix

més notícies

COMUNICAT CONARTE I CCOO: Les associacions PATE i AECine tomben l’actualització salarial en el conveni col·lectiu d’Actors i Actrius

En una nova reunió en el Servici interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA), els sindicats Unión de Actores, Conarte, CCOO i UGT s’han reunit amb les associacions empresarials del sector audiovisual (cinema, televisió i publicitat), una segona trobada que prorrogava la negociació iniciada el passat 29 d’abril, que va quedar en suspens després de l’última proposta realitzada pels mediadors de l’SIMA.

Arxiu