AAPV

Notícies

Convocatòria electoral – Junta Directiva AAPV 24-27

L’actual junta directiva de l’AAPV, vol informar-te que, en la junta celebrada el dia 11 de desembre de 2023 es va decidir, per unanimitat, convocar eleccions per la creació de la nova Junta Directiva.

Els terminis per a les eleccions de l’AAPV són:

-Del 10 de gener de 2024 fins al 10 de febrer de 2024, presentació de les candidatures, llistes Junta directiva.

-Del 10 de febrer al 10 de març Campanya electoral. Propostes programa electoral de cada llista.

-Assemblea general, dia 11 de març per a les votacions de la nova junta directiva per al 2024-2027.

Aprofitem aquesta convocatòria per a informar-vos que l’actual junta directiva queda en funcions des d’aquests moments fins al dia de les eleccions 11 de març de 2024.

Des de la junta directiva, també volem informar-vos que tal com consta als estatuts els membres de la junta directiva no reben cap remuneració econòmica per acomplir les tasques de la presidència, vice-presidència o secretaria.

Esperem les vostres propostes de llistes per a la junta directiva.

Recordeu que s’ha de presentar una llista amb els noms dels membres per als llocs de la Junta Directiva i elaborar un programa amb els objectius per a l’AAPV del 2024 al 2027.

Si cap soci /sòcia, necessitara alguna informació per l’elaboració de les llistes, pot contactar amb l’oficina al mail infoaapv@gmail.com.

Quedarà a disposició dels membres de l’AAPV la informació el cens que hi ha a l’oficina, des del que es farà els enviaments dels programes electorals.

Us necessitem per fer un sindicat més fort, participa!

Haz clic aquí
Haz clic aquí
Haz clic aquí
Haz clic aquí
Haz clic aquí
Haz clic aquí
Haz clic aquí
Diapositiva anterior
Diapositiva siguiente

Comparteix

més notícies

Presentació web ACTING

Hui finalitza la 4ª edició de ‘Promercat-València Film Market’, que organitza l’IVC en col·laboració amb l’IVAM, CInema Jove i À Punt. L’objectiu d’este mercat audiovisual especialitzat en la coproducció, es generar un espai comú per crear sinèrgies entre els diferents agents del mercat audiovisual (producció, distribució, …).

Arxiu