AAPV

Notícies

Convocatòria Assemblea General AAPV

Es convoca Assemblea General de l’AAPV, per informar als socis i sòcies de les novetats i la situació actual del sindicat el proper dilluns dia 11 de març del 2024 a les 17h en primera convocatòria i a les 17:15 en segona convocatòria. A la Sala Berlanga de l’edifici Rialto. Plaça de l’Ajuntament de València. La reunió serà presencial i telemàtica.

L’ordre del dia a tractar serà:

  1. Actualització de l’activitat de totes les comissions de treball de l’AAPV.
  2. Balanç econòmic de l’any 2023.
  3. Presidència: resum de la legislatura.
  4. Presentació i aprovació de la nova Junta Directiva.
  5. Precs i preguntes

Al finalitzar l’assemblea, es convidarà a un Vi d’honor a la cafeteria del Rialto, per brindar amb la nova junta directiva.

Comparteix

més notícies

EQ’ILIQUÀ 59

número de l’eq’iliquà, amb informació sobre la renovació de la Junta Directiva, incloent una entrevista a Maria Almudéver, nova Presidenta de l’AAPV. També trobarás, un article sobre la situació de l’audiovisual valencià, un informe sobre les fites aconseguides per Conarte i homenatges a Lluís iquel Campos, Josep Manuel Gil i Juli Mira

COMUNICAT CONARTE, UNIÓN DE ACTORES, CCOO i UGT: Acord al Sector Audiovisual

Després de més de sis mesos amb les taules salarials de 2024 congelades, els
sindicats Unió d’Actors i Actrius, ConArte, CCOO i UGT hem aconseguit
un acord amb les associacions empresarials del sector audiovisual que garanteix, per fi, l’increment de les taules salarials amb caràcter retroactiu a l’1 de gener i poder avançar en la urgent renovació del conveni col·lectiu.

Arxiu