AAPV

Notícies

L’AAPV al debat parlamentari sobre la nova llei d’À Punt

Jordi Ballester, Secretari d’Audiovisual de l’AAPV ha intervingut hui a les Corts Valencianes per parlar de com ens afecta la nova llei d’À Punt.

Al següent video pots veure la intervenció de Jordi Ballester, les preguntes que li han fet els representants dels diferents grups parlamentaris i les respostes del nostre Secretari d’Audiovisual.

En aquest altre vídeo, tens íntegra la Comissió de Radiotelevisió Valenciana i de l’espai audiovisual celebrada huí a les Corts Valencianes.

Comparteix

més notícies

COMUNICAT: LES ASSOCIACIONS ESCÈNIQUES VALENCIANES DEMANEN QUE LA MUESTRA DE TEATRO ESPAÑOL DE AUTORES CONTEMPORÁNEOS CONTINUE CELEBRANT-SE EN ALACANT EN CONDICIONS DIGNES PER ALS SEUS TREBALLADORS I TREBALLADORES

Fa només uns dies ens va arribar la notícia demoledora de la decisió de Mònica Pérez d’abandonar la direcció de la Muestra de Teatro Español de Autores Contemporáneos Guillermo Heras. Un abandó voluntari, però coherent i responsable atenent a la situació administrativa irregular i precària a la què la Muestra està sotmesa per part de la Diputació d’Alacant com a depositària dels fons per a l’execució del projecte. El propi Heras ja va deixar la Muestraper motius semblants després de gairebé trenta anys en la direcció.

Arxiu