AAPV

Notícies

Vídeo de la masterclass de Bob McAndrew

Més de huitanta persones van respondre a la proposta de formació organitzada per l’AADPC i l’AAPV: una masterclass a càrrec del professor nord-americà Bob McAndrew amb el títol: «El treball amb l’actor i l’actriu al cinema i la televisió».
 
A més de l’èxit d’assistència presencial, la classe magistral també va ser retransmesa per Youtube, amb 49 professionals connectats a l’streaming en directe i un total de 147 visualitzacions fins ara.
 
Pau Vercher, Secretari General de l’AAPV, va ser l’encarregat d’obrir l’acte reconeixent l’esforç realitzat per les comissions de formació i audiovisual de les dues associacions. I agraint la implicació dels altres agents col·laboradors: AAAPIB (Associació d’Actors i Actrius Professionals de les Illes Balears), SAPEA (Sindicat Asturià de Professionals de les Arts Escèniques i Audiovisuals), AAAG (l’Associació d’Actors i Actrius de Galícia) i el CCCC (Centre del Carme de Cultura Contemporània). Per últim, va agrair també el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Fundació AISGE, de l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) i l’INAEM.
 
Jordi Ballester, Secretari de la Comissió d’Audiovisual, va ser l’encarregat de presentar Bob McAndrew. Des de la seua experiència com alumne, va parlar de la capacitat del coach per, a banda de transmetre unes tècniques molt efectives, personalitzar-les de forma que s’adapten a la realitat de cada actor i actriu.
 
Mitjançant exemples, el professor va detallar tècniques per deixar anar la tensió i explorar el que realment significa construir un personatge fort. L’objectiu d’estes estratègies és permetre als actors i actrius prendre riscos i sentir-se segures de les seues eleccions. Tota la intervenció de Bob McAndrew va ser traduïda per un intèrpret per facilitar la comprensió de les explicacions a tota l’audiència.

Comparteix

més notícies

Presentació web ACTING

Hui finalitza la 4ª edició de ‘Promercat-València Film Market’, que organitza l’IVC en col·laboració amb l’IVAM, CInema Jove i À Punt. L’objectiu d’este mercat audiovisual especialitzat en la coproducció, es generar un espai comú per crear sinèrgies entre els diferents agents del mercat audiovisual (producció, distribució, …).

Arxiu