AAPV

Notícies

Comunicat contra el cessament de José Luis Pérez Pont

LES ASSOCIACIONS D’ARTS ESCÈNIQUES VALENCIANES SOTASIGNANTS ENS POSICIONEM CONTRA CESSAMENT DEL DIRECTOR DEL CCCC I DEL CONSORCI MUSEUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, JOSÉ LUIS PÉREZ PONT.

En el transcórrer del treball de José Luis Pérez Pont al cap de la institució, els i les artistes de les arts escèniques hem trobat en aquesta un recolzament fort i ferm, gràcies a l’articulació de projectes d’arts escèniques mitjançant convocatòries públiques pròpies i recolzament a iniciatives privades d’arts escèniques i de festivals de dansa, que han articulat projectes de mediació, residències i producció artística.

Pérez Pont va accedir a aquesta direcció gràcies a un concurs públic el qual va trobar que el seu projecte era idoni per a la institució. El treball del director parla per ell mateix, i ha posicionat tant el CCCC, com la resta d’organismes que pertanyen al CMCV, en un dels principals punts de referència cultural a la nostra comunitat i fora d’aquesta, com així ho demostra els diferents reconeixements. Però més enllà de premis i mencions, volem ressenyar tant el seu suport als i les artistes, la creació de públic, com l’arrelament amb la comunitat, tot dins d’un codi de transparència i de bones pràctiques.

Per aquesta raó les associacions d’Arts Escèniques sotasignants ens posicionem fermament en contra el cessament.


 

Comparteix

més notícies

COMUNICAT CONARTE I CCOO: Les associacions PATE i AECine tomben l’actualització salarial en el conveni col·lectiu d’Actors i Actrius

En una nova reunió en el Servici interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA), els sindicats Unión de Actores, Conarte, CCOO i UGT s’han reunit amb les associacions empresarials del sector audiovisual (cinema, televisió i publicitat), una segona trobada que prorrogava la negociació iniciada el passat 29 d’abril, que va quedar en suspens després de l’última proposta realitzada pels mediadors de l’SIMA.

Arxiu