AAPV

Notícies

Comunicat contra el cessament de José Luis Pérez Pont

LES ASSOCIACIONS D’ARTS ESCÈNIQUES VALENCIANES SOTASIGNANTS ENS POSICIONEM CONTRA CESSAMENT DEL DIRECTOR DEL CCCC I DEL CONSORCI MUSEUS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, JOSÉ LUIS PÉREZ PONT.

En el transcórrer del treball de José Luis Pérez Pont al cap de la institució, els i les artistes de les arts escèniques hem trobat en aquesta un recolzament fort i ferm, gràcies a l’articulació de projectes d’arts escèniques mitjançant convocatòries públiques pròpies i recolzament a iniciatives privades d’arts escèniques i de festivals de dansa, que han articulat projectes de mediació, residències i producció artística.

Pérez Pont va accedir a aquesta direcció gràcies a un concurs públic el qual va trobar que el seu projecte era idoni per a la institució. El treball del director parla per ell mateix, i ha posicionat tant el CCCC, com la resta d’organismes que pertanyen al CMCV, en un dels principals punts de referència cultural a la nostra comunitat i fora d’aquesta, com així ho demostra els diferents reconeixements. Però més enllà de premis i mencions, volem ressenyar tant el seu suport als i les artistes, la creació de públic, com l’arrelament amb la comunitat, tot dins d’un codi de transparència i de bones pràctiques.

Per aquesta raó les associacions d’Arts Escèniques sotasignants ens posicionem fermament en contra el cessament.


 

Comparteix

més notícies

EQ’ILIQUÀ 58

número de l’eq’iliquà, dedicat als Premis AAPV 2023, amb una crònica de la gala i entrevistes a tots els premiats i premiades

EQ’ILIQUÀ 57

número de l’eq’iliquà, dedicat exclusivament al protocol contra l’assetjament per raó sexual, de gènere i/o abús de poder dins l’àmbit laboral de les arts escèniques valencianes i l’audiovisual valencià

Arxiu