AAPV

Notícies

Presentació web ACTING

Fa quasi dos anys que, des de la comissió de l’audiovisual de l’AAPV hem estat treballant conjuntament amb la direcció adjunta de l’audiovisual de l’IVC, primer amb Francesc Felip amb qui vam iniciar aquesta proposta i des de fa pocs mesos amb Maria Fuster (actual adjunta a la Direcció d’Audiovisuals i Cinematografia), per poder traure a la llum una nova eina de treball per a actors, actrius i productors/es:  la web ACTING.

La web ACTING, va ser presentada el 26 de juny de 2024, per Maria Fuster (IVC) i Jordi Ballester (AAPV) dins de la programació de la IV edició de PROMERCAT celebrada en la ciutat de València. PROMERCAT-VL FILMS MARKET, és el mercat professional valencià presencial adreçat al sector audiovisual, amb l’objectiu d’impulsar el sector pel que fa a l’àmbit de la coproducció a la Comunitat Valenciana. Un fòrum per a establir lligams entre els professionals del sector audiovisual.

ACTING és una web tant per a actors i actrius com per a productors/es, per a promoure vincles i donar visibilitat als rodatges de produccions valencianes i als càstings com a eina per a trobar els perfils necessaris que donen vida als personatges dels nous projectes audiovisuals professionals.

ACTING està a la disposició de totes les productores valencianes que desitgen col·laborar amb la publicació dels diferents càstings i posar-los a disposició de totes les actrius i actors els quals han d’haver nascut o ser resident en qualsevol municipi de la C.V. i que desitgen registrar-se per a accedir a aquest tipus d’informació.

ACTING inicia els seus primers passos i, per tant, és molt senzilla. Per a formar part d’aquesta plataforma haureu de registrar-vos per a estar inclosos en el sistema d’alertes d’ofertes de càsting de la web i cada vegada que una productota publique una oferta de càsting, rebreu directament tota la informació. Les vostres dades només serviran a efectes d’inscripció, no estaran visibles en la web i una vegada registrats/des rebreu un e-mail confirmant la vostra subscripció.

Aci trobareu l’enllaç de la web ACTING:

Aquest és un primer pas per poder avançar en una demanda molt sol·licitada per tot el col·lectiu d’actors i actrius, l’accés i visibilitat dels càstings en els projectes audiovisuals.

Comparteix

més notícies

L’AAPV a PROMERCAT 2024

Hui finalitza la 4ª edició de ‘Promercat-València Film Market’, que organitza l’IVC en col·laboració amb l’IVAM, CInema Jove i À Punt. L’objectiu d’este mercat audiovisual especialitzat en la coproducció, es generar un espai comú per crear sinèrgies entre els diferents agents del mercat audiovisual (producció, distribució, …).

Arxiu