AAPV

Notícies

Increment del 5,7% de l’IPC en relació a les Taules Salarials d’Audiovisual de 2022

les taules salarials d'audiovisual del 2023 reflexen la pujada del 5,7% del'ipc

L’AAPV informa a tots els seus socis i sòcies que el 17 de febrer de 2023 es va signar l’acord entre les organitzacions empresarials i les organitzacions sindicals de l’Audiovisual Estatal on es recull l’aplicació del 5,7% d’augment de l’IPC en relació a les taules salarials del 2022.

Aquestes noves taules són d’aplicació, amb caràcter retroactiu, des del dia 1 de gener de 2023 i d’obligatori compliment des del 7 d’abril de 2023 que es va publicar oficialment al BOE el Conveni Col·lectiu regulador de les relacions laborals entre les productores d’obres audiovisuals i els actors que presten el seu servei en aquestes.

Això vol dir que, podeu reclamar aquest augment de l’IPC a les productores audiovisuals amb les quals hàgeu tingut una relació laboral des d’1 de gener de 2023 fins a la data actual i demanar que es tinguen en compte les noves taules salarials 2023 en els futurs projectes.

Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb l’AAPV.

ENLLAÇ AL BOE 07/04/23

ENLLAÇ A LES TAULES SALARIALS D’AUDIOVISUAL 2023

 

Comparteix

més notícies

Convocatòria Assemblea General AAPV

Es convoca Assemblea General de l’AAPV, per informar als socis i sòcies de les novetats i la situació actual del sindicat el proper dilluns dia 11 de març del 2024 a les 17h en primera convocatòria i a les 17:15 en segona convocatòria. A laSala Berlanga de l’edifici Rialto. Plaça de l’Ajuntament de València. La reunió serà presencial i telemàtica.

Arxiu